Conferència TAX a Figueres: Com actuar davant una inspecció laboral a l’empresa

El proper divendres 21 de febrer, a les 9:30h, TAX Figueres realitzarà la conferència “Com actuar davant una inspecció laboral a l’empresa”. La ponència anirà a càrrec d’Antonio Benavides, inspector de Seguretat Social en excedència, i Alba Rocosa, advocada de TAX Legal. En aquesta jornada s’abordaran temes com què és una inspecció de treball i en què consisteix, quina documentació cal tenir o quins són els drets i deures de l’empresari.

 

Conferència TAX a Olot: avantatges de la retribució flexible 

El dimecres 22 de gener va tenir lloc a Olot la conferència sobre la retribució flexible i els avantatges que suposa per a l’empresa i el treballador. Organitzada pel Campus Garrotxa, la conferència va ser realitzada per la Lluïsa Miquel i l’Alba Rocosa, advocades laboristes de TAX. Durant la jornada, van exposar els punts clau per a entendre en què consisteix aquest tipus de retribució.
 

Conferència TAX a Barcelona: I si constitueixo un hòlding?

El passat 12 de desembre, a TAX Barcelona, es va realitzar la conferència “I si constitueixo un hòlding? Avantatges empresarials i familiars”. La presentació va ser a càrrec de Javier Santolaria, soci director de TAX Barcelona, i la ponència a càrrec de Verónica García i Juli Blasco, responsables del departament fiscal. Pots trobar el vídeo d’aquesta conferència en el nostre canal de Youtube.
 

 

Recorda: si vols estar al dia de totes conferències, jornades i activitats del Grup TAX, no oblidis seguir-nos a les xarxes socials.

 

© Tax 2021 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}