Conferència: El reglament intern: una eina indispensable per a les empreses i la nova normativa del registre horari
El proper divendres 20 de setembre, a les 9:30h, TAX Figueres realitzarà la conferència "El reglament intern: una eina indispensable per a les empreses i la nova normativa del registre horari".

La presentació anirà a càrrec de Francesc Pérez, soci-director de TAX, i la ponència a càrrec d'Alba Rocosa, advocada de TAX Legal, i Laura Castaño, graduada social i responsable del departament laboral de TAX Figueres. 

 

Conferència: Les claus per entendre el registre horari i control de la jornada laboral
TAX Barcelona i TAX Figueres van organitzar la conferència “Les claus per entendre el registre horari i control de la jornada laboral” els dies 4 i 5 de juliol

En el cas de Barcelona, la ponència va anar a càrrec d’Antonio Benavides, inspector de Treball i Seguretat Social, Alba Rocosa, advocada de TAX Legal, Encarna Martín, diplomada en relacions laborals i responsable del departament laboral de TAX Barcelona, i Josep Mª Ferré, advocat laboralista de TAX Legal. 

A Figueres, van portar a terme la ponència Antonio Benavides, inspector de Treball i Seguretat Social, Laura Castaño, diplomada en relacions laborals i responsable del departament laboral de TAX Figueres, i Alba Rocosa, advocada de TAX Legal.

© Tax 2022 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}