Conferència: Novetats en el registre horari. Què cal saber?
La conferència sobre les novetats en el registre horari es va realitzar el passat 25 d’abril a TAX Barcelona i el 9 de maig a TAX Molins de Rei. 

En el cas de Barcelona, la presentació va anar a càrrec de Javier Santolaria, soci-director de TAX Barcelona, i la ponència a càrrec d’ Encarna Martín, diplomada en relacions laborals i responsable del departament laboral de TAX Barcelona, Rubén Nieto, diplomat en relacions laborals i graduat social de TAX Barcelona, i Josep Mª Ferré, advocat laboralista de TAX Legal. 

A Molins de Rei, la presentació va anar a càrrec de Baldiri Gironella, director de TAX Molins de Rei, i la ponència a càrrec de Charo Núñez, assessora laboral de TAX, i Mònica Miravet, graduada social i assessora laboral de TAX. 

 

Conferència: El reglament intern: una eina indispensable per a les empreses i la nova normativa del registre horari
El passat 26 d’abril, TAX Olot va realitzar la conferència “El reglament intern: una eina indispensable per a les empreses i la nova normativa del registre horari”.

La presentació va anar a càrrec d’Helena Martínez, sòcia-directora de TAX, i la ponència a càrrec d’Alba Rocosa, advocada de TAX Legal, i Lluïsa Miquel, llicenciada en dret i responsable del departament laboral.  

© Tax 2021 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}