Conferència: La gestió de l’entusiasme
L’oficina de TAX Palamós s’ha traslladat a unes noves instal·lacions a l’Avinguda  11 de Setembre, 8 de Palamós i per celebrar-ho, el passat divendres 21 de juny, va organitzar la conferència “La gestió de l’entusiasme” de la mà de Víctor Küppers

El passat divendres 21 de juny Víctor Küppers va reunir a clients de TAX, col·laboradors, treballadors i amics per escoltar la filosofia d’entendre la vida d’en Küppers que es podria resumir en “Si es perd l’ànim es perd la il·lusió, la passió, l’alegria, la iniciativa, la proactivitat, les ganes de lluitar”. Küppers diu que la seva missió és potenciar la il·lusió i l’entusiasme de les persones perquè gaudeixin de la seva feina i facilitar metodologies pràctiques i efectives que els ajudin a millor com a persones i professionals. Una hora i mitja on es varen comunicar valors, virtuts i actituds per anar per la vida “perquè ser gran és una manera de ser”. 

 

Taula rodona: peritatge i gerència de riscos en l’àmbit de les assegurances
El passat dijous 20 de juny, TAX Figueres va realitzar la taula rodona “La importància del peritatge i la gerència de riscos en l'àmbit de les assegurances”.

La presentació va anar a càrrec de Francesc Pérez, soci-director de TAX Figueres, la moderació a càrrec de Carles Ayats, director editorial del Setmanari Empordà, i la conferència a càrrec de Xavier Turró, pèrit industrial del Gabinet pericial Enumero SC, i Esther Arnau, directora de la corredoria d'assegurances de TAX Figueres. 

 

Conferència: Com actuar davant una inspecció laboral a l’empresa?
El passat divendres 14 de juny TAX Olot va realitzar la conferència "Com actuar davant una inspecció laboral a l'empresa?"

La ponència va anar a càrrec de Lluïsa Miquel, llicenciada en dret i responsable del departament laboral de TAX Olot, i Alba Rocosa, advocada de TAX Legal. 
 

© Tax 2021 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}