Conferència a Figueres: Què cal tenir en compte si la teva empresa desplaça treballadors fora del país o té contractats treballadors estrangers?
El proper divendres 5 d’octubre, TAX Figueres realitzarà la conferència “Què cal tenir en compte si la teva empresa desplaça treballadors fora del país o té contractats treballadors estrangers?”.
La presentació anirà a càrrec de Francesc Pérez, soci-director de TAX, i la ponència a càrrec de Lluïsa Miquel, llicenciada en dret i responsable del departament laboral. 

 

Estrenem l’APP del portal de l’empleat
La nova APP del portal de l’empleat ja és una realitat. Amb l’APP les empreses i els seus treballadors poden accedir al seu portal des del mòbil o tablet. Més còmode i més àgil per accedir a la documentació laboral (nòmines, contractes...) per informar de les dietes i quilometratge entre d’altres funcionalitats. El portal de l’empleat està pensat com una eina de RRHH per agilitar aquesta àrea de les empreses.

 


Conferència a Barcelona: com actuar davant una inspecció laboral a l’empresa
TAX Barcelona Passeig de Gràcia va organitzar una conferència sobre la inspecció laboral. A la xerrada els nostres professionals varen exposar què cal fer quan un inspector de la Seguretat Social es persona a l’empresa, en què consisteix una inspecció laboral, quina documentació cal tenir i quins són els drets i deures de l’empresari.  La inspecció de treball té com a objectiu revisar el correcte compliment de la llei en les obligacions laborals i de Seguretat Social d’empreses i treballadors i cal estar preparats per fer-hi front.

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}