Conferència: Com actuar davant una inspecció fiscal a l’empresa
Durant el mes de novembre les oficines TAX de Figueres, Molins de Rei i Jaén van realitzar conferències per explicar “Com actuar davant una inspecció fiscal a l’empresa”.
A les conferències es van comentar quins són els drets i deures quan un inspector d’Hisenda es persona al domicili fiscal, com cal actuar i quina documentació s’ha de facilitar. 

 

Conferència: El reglament intern: una eina indispensable per a les empreses
TAX Barcelona i TAX Figueres van realitzar, els dies 15 i 23 de novembre respectivament, la conferència “El reglament intern: una eina indispensable per a les empreses”.
Es van comentar els aspectes més importants que com a empresari cal tenir en compte, ja que una de les principals preocupacions quan es tenen treballadors és la relació contractual que l’empresa té amb ells. 

 

Conferència: Tràmits i gestió amb la Mútua: CP i CC. Legislació i tràmits d’interès per a autònoms. 
El passat 16 de novembre TAX Sant Feliu de Guíxols va realitzar la conferència “Tràmits i gestió amb la Mútua: CP i CC. Legislació i tràmits d’interès per a autònoms”. 
La presentació va anar a càrrec d’Anna Clarà, sòcia-directora de TAX Sant Feliu de Guíxols, i la ponència a càrrec de Mª Jesús Rivero, directora del Centre Assistencial de Asepeyo Palamós. 
 

© Tax 2023 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}