Portal de l’empleat
TAX presenta el portal de l’empleat, una eina en línia que permet a l’empresa i als treballadors consultar les seves nòmines, dietes i quilometratge, pla de formació, etc. 

Amb el portal de l’empleat, l’empresa pot gestionar informació, tasques i processos de RH de manera descentralitzada i els treballadors poden sol·licitar formació, vacances, informar de dietes i quilometratge i registrar la seva jornada laboral. 
www.portaldelempleat.com

 

Conferència a Barcelona: Què cal tenir en compte si la teva empresa desplaça treballadors fora del país o té contractats treballadors estrangers?
El passat dijous 19 d'abril TAX Barcelona va realitzar la conferència "Què cal tenir en compte si la teva empresa desplaça treballadors fora del país o té contractats treballadors estrangers?"

La ponència va anar a càrrec de Juli Blasco, responsable del departament fiscal de TAX Barcelona i Magda Bargalló, diplomada en relacions laborals i responsable del departament laboral de TAX Barcelona. 

 

Conferència a Barcelona: Com adaptar l’empresa al nou reglament de protecció de dades?
El passat 10 de maig TAX Barcelona va realitzar la conferència “Com adaptar l’empresa al nou reglament de protecció de dades?”. 

La presentació va anar a càrrec de Javier Santolaria, soci-director de TAX Barcelona i la ponència a càrrec de Rodolfo Fabregat, director Àrea Gestió FOR LOPD i José Carreras, delegat comercial FOR LODP

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?