Celebrem 30 anys assessorant a les empreses
Aquest mes d’agost fem 30 anys. L’agost del 1988 es va fundar TAX a Figueres i ara comptem amb 50 despatxos a Espanya. 
Durant els darrers anys la innovació ha estat un dels nostres grans reptes i preocupacions. La transformació digital de les empreses és a dia d’avui una realitat i entenem que al nostre sector ens ajuda a millorar la relació amb els nostres clients i també internament a ser més eficients en l’execució de la feina per tal de poder dedicar més temps a l’assessorament de l’empresari, que és on resideix el nostre valor diferencial. Esperem poder-ne complir molts més comptant amb la confiança dels nostres clients.  

 

Servei Alta 24 Hores: un servei pensat per a les empreses amb rotació de personal
Ara ja fa un any que vàrem posar en funcionament el servei d’Alta 24 Hores que permet a l’empresari fer l’alta online a la Seguretat Social de manera ràpida i segura. L’Alta 24 Hores és un servei online pensat per a empreses que hagin de contractar personal els caps de setmana o fora de l’horari laboral habitual. Per ampliar la informació: [email protected] 

 

Conferència a Barcelona: La responsabilitat dels administradors de societats mercantils
El passat 21 de juny es va realitzar a TAX Barcelona la conferència “La responsabilitat dels administradors de societats mercantils”.

La ponència va anar a càrrec de Lluís Sala, advocat: departament legal-mercantil, Estefania García, economista: departament legal-tributari i José María Ferré, advocat: departament legal-laboral. 

© Tax 2020 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?