El Grup TAX Economistes i Advocats aconsegueix una facturació de 26 milions d’euros el 2017

  • El grup d’assessories d’empreses, amb seu central a Figueres i oficines a Barcelona, Martorell, Molins de Rei, Olot i San Sebastián, creix un 5% respecte el 2016 i arriba als 12 milions d’euros. 
  • La companyia acaba d’ampliar les seves oficines a Barcelona, a Passeig de Gràcia i compta ja amb 1.000m2 d’atenció al públic. La seu de Barcelona espera facturar el 2018, 4 milions d’euros. 

El Grup TAX Economistes i Advocats tanca el 2017 amb una facturació e 26 milions d’euros. Aquesta xifra suposa un 4% més respecte els resultats de l’exercici 2016. La companyia té la seva seu central a Figueres (Girona) i oficines a Barcelona, Martorell, Molins de Rei, Olot i San Sebastián. 

 

Ampliació de l’oficina de Barcelona: 1.000 m2
TAX ha ampliat les seves instal•lacions a Passeig de Gràcia, 85 de Barcelona i compta ja amb  1.000m2 d’atenció al públic. TAX Barcelona ofereix serveis d’assessorament fiscal, laboral i legal a empreses i compta amb un equip de més de 50 professionals. La seu de Barcelona té previst arribar als 4 milions de facturació el 2018. D’aquesta manera, se situa entre els 5 despatxos amb més facturació de Barcelona. 

 

Aposta per les noves tecnologies: portal de client
Un dels objectius de TAX sempre ha estat integrar les noves tecnologies en l’àmbit de l’assessorament empresarial i per aquest motiu va ser una de les primeres assessories que va incorporar el portal de client, un portal online molt semblant a la banca online, on les empreses accedeixen a la documentació que genera l’assessoria (nòmines, contractes, impostos, informes...). 

 

Novetat: portal del treballador
Com a novetat pel 2018, els clients podran disposar del portal del treballador, una eina per a la gestió dels recursos humans de l’empresa on els treballadors accediran a les seves nòmines, contracte i podran informar de les seves dietes, vacances i la formació que realitzin. 

“El nostre afany és que les empreses vegin a TAX com una assessoria multidisciplinària per a resoldre totes les necessitats amb la tranquil•litat d’estar en un grup de més de 300 professionals entre economistes, advocats, graduats socials, auditors i corredors d’assegurances i més de 60 despatxos a Espanya”, comenta Joan Gironella, president de TAX. 

© Tax 2019 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?