El passat 6 de novembre es van publicar en el DOGC unes noves ajudes dirigides a parcs infantils privats i oci nocturn per fer front a les conseqüències de la COVID-19.

Aquestes ajudes ja es poden sol·licitar a partir d'avui dijous 26/11 a les 12:00h i fins a les 14:00h del 30/12 o fins esgotar el pressupost. Aquestes ajudes es donaran per concurrència fins esgotar pressupost, això vol dir el que arribi primer. La nostra experiència en les ajudes que ha publicat aquest any la Generalitat en relació amb la COVID ha estat molt frustrant en el sentit de que no s’han pogut tramitar les que ens hagués agradat perquè el sistema facilitat per la Generalitat no ho ha permès. Per això et recomanem que si pots, te la demanis directament tu i si tens algun dubte o necessites que te la tramitem ens ho comuniquis si us plau.

Com les pots demanar?
Directament a través d’aquest enllaç

Recorda que per fer-ho necessitaràs el teu certificat digital. Si no el tens i necessites que te’l tramitem clica AQUÍ 


El passat 6 de novembre es van aprovar noves subvencions en l’àmbit dels parcs infantils privats i l’oci nocturn, afectats econòmicament per les mesures de tancament decretades per pal·liar els efectes de la COVID-19.


El govern de la Generalitat va publicar una nova subvenció en l’àmbit de les activitats de restauració, els centres d’estètica i bellesa, els parcs infantils privats, l’oci nocturn i els establiments comercials situats en un centre o recinte comercial, afectats econòmicament per les mesures de tancament decretades per pal·liar els efectes de la COVID-19.


Aquesta subvenció té la finalitat de reactivar i impulsar aquestes activitats davant de la situació de tancament que ha comportat la Resolució SLT/2700/2020, de 29 d'octubre, que varen implicar la suspensió de les activitats de restauració, en tot tipus de locals i establiments i la prohibició de l'obertura d'establiments d'activitats lúdiques infantils privades en espais tancats. També inclou la concessió de les subvencions en l’àmbit de les activitats d’oci nocturn, amb la finalitat de reactivar i impulsar aquestes activitats, davant la situació de tancament que ha comportat la Resolució SLT/2782/2020, de 19 d'agost.


Quantia de la subvenció:

  • Parcs infantils privats, aportació única de 6.000 euros.
  • Bars musicals, discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacles, sales de festes amb espectacles i concerts d’infància i joventut, discoteques de joventut i karaokes, aportació única de 6.000 euros per a establiments de menys de 10 treballadors, i aportació única de 9.000 euros per a establiments de 10 o més treballadors.

Aquestes subvencions es poden acumular a altres subvencions o ajuts públics i/o privats, nacionals o internacionals, tenint en compte que l'import de les subvencions en cap cas podrà ser de tal quantia que aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes o ingressos, superi el cost de l'activitat subvencionada.

© Tax 2022 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}