A partir del 18 de juny ja pots sol·licitar els ajuts del Kit Consulting

Què és el Kit Consulting?

És el programa d'ajuts del Govern d'Espanya destinat a les pimes d'entre 10 i menys de 250 empleats, perquè puguin dissenyar el full de ruta per a la seva transformació digital.

Quin és l'ajut?

Es tracta d'un Bo d'Assessorament Digital dotat d'una quantia que hauràs d'emprar en la contractació dels serveis d'assessorament. La quantia varia en funció de la grandària que tingui la teva empresa:

 • 12.000€ per a empreses d'entre 10 i menys de 50 empleats.
 • 18.000€ per a empreses d'entre 50 i menys de 100 empleats.
 • 24.000€ per a empreses d'entre 100 i menys de 250 empleats.

Els ajuts, que tindran forma de bo i que pretenen arribar a 15.000 empreses, es concediran per ordre de sol·licitud.

Com funciona?

Primer, l'empresa beneficiària haurà d'emprar el bo concedit en la contractació d'un o diversos serveis d'assessorament del Catàleg del Programa.

Segon, els Assessors Digitals realitzaran el servei d'assessorament triat per l'empresa i guiaran a la pime en els passos que haurà de seguir per a continuar amb el seu procés de digitalització.

Quan es podrà realitzar la sol·licitud?

La data d'inici de presentació de sol·licituds serà el 18/06/2024 a les 11:00h. Si vols sol·licitar el programa Kit Consulting, hauràs d'emplenar aquest formulari.

 

En quins serveis poden invertir els petits negocis el bo del Kit Consulting?

Red.es ofereix al seu catàleg deu serveis diferents que podran escollir els negocis per a rebre assessorament sobre diferents matèries.

 

 • Servei d’Assessorament en Intel·ligència Artificial: Es dotarà d’un pla d’Intel·ligència Artificial adaptat a les necessitats i mida del negoci.
 • Servei d’Assessorament en Anàlisi de dades (Bàsic): Es dotarà al negoci d’un pla adaptat a les seves necessitat per a identificar quin tipus d’informació necessita, quines eines es requereixen i com explotar-la.
 • Servei d’Assessorament Anàlisi de dades (Avançat): Els negocis que ja comptin amb un sistema d’anàlisi de dades bàsic, podran desenvolupar un pla d’anàlisi més avançat per tal de millorar el tractament de la informació i la presa de decisions.
 • Servei d’Assessorament en vendes digitals: Els negocis podran establir la inversió necessària i les tècniques de marketing digital per tal de millorar el rendiment de les seves vendes online.
 • Servei d’Assessorament en processos de negoci o productius: Els negocis podran identificar les àrees de millora i optimització en els seus processos empresarials actuals, així com definir un pla personalitzat de millora en aquestes àrees.
 • Servei d’Assessorament en estratègia i rendiment: Els negocis podran accedir a un pla d’estratègia de negoci per a millorar el seu posicionament competitiu. Aquest pla recollirà la inversió, les eines adequades, a més de les tecnologies necessàries.
 • Servei d’Assessorament en ciberseguretat (bàsic): El negoci podrà accedir a un pla bàsic de ciberseguretat adaptat a les seves necessitats específiques.
 • Servei d’Assessorament en ciberseguretat (avançat): Els negocis que ja comptin amb una protecció de seguretat bàsica podran accedir a eines més avançades per tal de protegir la seva activitat.
 • Servei d’Assessorament en ciberseguretat (certificat): Els negocis que ja comptin amb plans de ciberseguretat podran també aprofitar les capacitats de la intel·ligència artificial i preparar-se per a obtenir una certificació.
 • Servei d’Assessorament 360 en transformació digital: Els negocis podran accedir a solucions adaptades a les seves necessitats específiques. Es definiran la inversió necessària i les mesures estratègiques per a aplicar en cada àrea i s’utilitzaran tecnologies per a identificar oportunitats de millora i optimitzar el procés de transformació digital.
Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top