A partir del 14 de juny ja pots sol·licitar l'ampliació dels ajuts del Kit Digital

A partir del 14 de juny a les 11.00 s'obre la sol·licitud dels 1.000€ per a adquirir un ordinador. Recorda: has de ser una empresa o autònom@ amb menys de 3 empleats.

Qui podrà sol·licitar aquesta ampliació?

Si ja vas rebre els 2.000€ inicials ara pots sol·licitar l'ampliació. L'increment serà retroactiu i podran sol·licitar-lo les empreses beneficiàries del segment III (autònom@s i micropimes) que ja haguessin demanat l'ajut amb anterioritat i fins i tot si ja han consumit el seu bo digital.

Els autònom@s i empresari@s que accedeixin per primera vegada a aquest ajut hauran de combinar la compra d'un ordinador amb una altra solució digital addicional de les que inclou el catàleg. Per exemple, 1.000 euros per a l'ordinador, 2.000 euros per a recursos com ara gestió de xarxes socials, eines de màrqueting digital, programari de gestió empresarial o altres.

Quins són els requisits?

La quantia màxima subvencionable per a comprar un ordinador personal serà de 1.000 euros i han de complir-se uns requisits. Així, s'exigirà que l'ordinador portàtil o de sobretaula sigui nou i compti amb uns mínims d'emmagatzematge, processador, memòria RAM o sistema operatiu. «Amb aquesta categoria (sota l'epígraf ‘Lloc de treball segur’) es pretén afavorir l'automatització de tasques, la gestió eficient de les dades i la comunicació fluida. L'objectiu és millorar la productivitat i la competitivitat d'aquest segment en un entorn segur», subratlla Red.es, l'entitat pública que coordina aquest programa.

IMPORTANT: Si el cost de l'ordinador supera els 1.000 €, hauràs de pagar la diferència, incloent-hi l'IVA.

 

Com puc sol·licitar aquest ajut?

A través del portal web habilitat.

 

Si vols demanar el Kit Digital i obtenir el teu ordinador portàtil, aquest partner de TAX et pot ajudar: 

 

 

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top