04/04/2022: Data en la qual les notificacions i comunicacions de la AEAT deixaran d'oferir-se a la DEH

Des del passat 06/09/2021, totes les notificacions de l’AEAT estan disponibles també a la DEHú. Aquests dies l’AEAT està recordant a tots els contribuents que ja ha començat a oferir les seves notificacions i comunicacions a l'Adreça Electrònica Habilitada Única -DEHú-, encara que durant un temps es mantindrà simultàniament l'enviament de notificacions i comunicacions a l'Adreça Electrònica Habilitada -DEH- (on es venen rebent fins avui), amb la finalitat de facilitar l'adaptació al nou sistema.

Es preveu que aquest període d'adaptació finalitzi el 4 d'abril de 2022, data en la qual les notificacions i comunicacions de l'Agència Tributària deixaran d'oferir-se a la DEH.

Aquí tens el comunicat oficial de la AEAT:

https://sede.agenciatributaria.gob.es/Sede/informacion-importante.html

En compliment del Reial decret 203/2021, de 30 de març, concretament del seu article 42.5, tota notificació l'emissor de la qual pertanyi a l'àmbit estatal es posarà a la disposició dels interessats a través de la DEHú.

TEMES IMPORTANTS A TENIR EN COMPTE:

A més de l'avís de DEHú, si estàs subscrit al sistema d'Avisos Informatius de l’AEAT, rebràs un altre avís per part de l’AEAT.

En aquest sentit, l'avís de l’AEAT ens prevé que per a una millor adaptació a la DEHú seria aconsellable revistar:

  • En el supòsit de tenir desenvolupat un servei web per a la descàrrega massiva de notificacions a la DEH i es desitgi continuar amb el mateix mètode, s'haurà de procedir al desenvolupament d'un nou servei web per a la descàrrega massiva de les notificacions a la DEHú, seguint les instruccions contingudes al Portal d'Administració Electrònica PAe.
  • Cada vegada que es dipositi una notificació, es rebrà un avís de correu electrònic per part de la DEHú. S'aconsella verificar que la DEHú compta amb les dades necessàries per a l'enviament d'aquest avís.

Per a finalitzar, l’AEAT ens recorda que la recepció de les notificacions en la DEHú es realitzarà a través del portal https://dehu.redsara.es/ autenticant-se amb certificat electrònic o Cl@vePIN.

Les notificacions de l’AEAT continuaran estant disponibles per a comparèixer a la Seu electrònica de l'Agència Tributària i a través de Carpeta Ciutadana.

Des de TAX Economistes i Advocats et continuarem oferint el servei de control i gestió de notificacions electròniques tant d'Hisenda com de Seguretat Social. Informa't amb nosaltres de qualsevol dubte que tinguis. 

Plan de recuperación, transformación y resiliencia
  Top