Sol·licita pressupost sense compromís

Vols una segona opinió? Omple el formulari i en breu ens posarem en contacte amb tu.

Pimes i autònoms

Serveis especialitzats per a empreses i autònoms en l’àmbit legal, fiscal, comptable, laboral, auditoria i assegurances. Assessorament professional: informes de gestió i econòmic-financer, informe fiscal i laboral de l’empresa i tots aquells aspectes que preocupen a l’empresari 

Més informació

Aplicacions Tax on-line

La innovació en la manera d’oferir els serveis d’assessoria és una de les majors preocupacions de TAX. Per això oferim a les empreses: el portal de client, el portal de l’empleat i el servei 24 Hores d’alta on-line de treballadors

Més informació

Despatxos

Si tens una assessoria o ets llicenciat en econòmiques, empresarials o dret i vols tenir la teva pròpia assessoria, uneix-te al nostre grup de despatxos associats

Més informació

Fem costat a la teva empresa

Fundada al mes d’agost de l’any 1988 a la ciutat de Figueres (Girona), per Joan Gironella, economista i auditor de formació. TAX Economistes i Advocats, s’ha especialitzat en l’assessorament i gestió de la petita i mitjana empresa en les àrees fiscal, laboral, comptable, legal, auditoria, gestió de qualitat-ISO, recursos humans, tràmits, protecció de dades i corredoria d’assegurances.

A partir de l’any 1991 va començar el seu desenvolupament amb l’obertura de noves oficines pròpies. Atesos els bons resultats que es varen obtenir, l’any 1994 es va posar en marxa la política d’expansió mitjançant el règim de franquícies. Durant l’any 1995 TAX va obrir les seves primeres oficines franquiciades a Catalunya i la seva expansió a la resta de l’Estat es va iniciar l’any 1996, creant el Grup TAX Economistes i Advocats.

L'any 2019, el Grup té 6 oficines pròpies i 42 oficines associades, així com una cartera de clients de mes de 30.000 empreses, el 90% de les quals són Pimes.

La missió de TAX Economistes i Advocats és impulsar una organització d’assessorament empresarial, per oferir un servei integral a Pimes i grans empreses, amb l’objectiu de resoldre les necessitats de l’empresari i que ens permeti obtenir relacions a llarg termini basades en la confiança, la qualitat i la professionalitat.

  • Aconseguir uns nivells de qualitat òptims basats en els nostres professionals i la innovació en serveis, procediments i tecnologia.
  • Orientar l’empresa al creixement com a primer objectiu, sense renunciar a una rendibilitat sostinguda, que ens permeti la realització de les inversions necessàries per assegurar la màxima qualitat dels serveis que oferim i seguir essent una assessoria de referència a nivell nacional.
  • La consciència de grup i l’esperit d’equip a través d’una direcció participativa.
  • La formació continuada per mantenir la qualitat i el compromís amb el client.
  • La vocació de serveis de l’empresa i de l’equip.
  • L’honestedat, el respecte a la legalitat vigent, així com l’aplicació dels principis deontològics.
  • L’actitud positiva de l’equip envers la feina, els clients i els companys.

9435

Clients satisfets

3278

Consultes realitzades

1678

Serveis jurídics realitzats

15576

Empreses assessorades

Notícies destacades

Cerca la teva oficina

Descarrega't la nostra APP

Gràcies!

Vols estar informat de les nostres novetats?

Si desitges estar informat periòdicament sobre totes les nostres novetats, subscriu-te a la nostra newsletter.

© Tax 2019 - Tots els drets reservats

Tax
En què podem ajudar-te?