Sol·licita pressupost sense compromís

Vols una segona opinió? Omple el formulari i en breu ens posarem en contacte amb tu.

TAX assessoria i consultoria d’empreses

Legal

Assessorament legal multidisciplinari. La filosofia de TAX implica el treball en equip, la coordinació i gestió amb la resta d’àmbits d’actuació del despatx per donar solucions concretes, de qualitat i adaptades a les característiques de cada empresa 

Més informació

Fiscal

L’assessorament fiscal és l’eix principal dels nostres serveis. A Tax donem resposta i valor afegit a la necessitat de realitzar la comptabilitat, nascuda de les obligacions legals que tenen les empreses en matèria fiscal, tributària i mercantil 

Més informació

Laboral

L'assessorament laboral de TAX té com a objectiu donar resposta a totes les situacions que es produeixen en l'àmbit laboral d’una empresa. Els nostres professionals s’ocupen de la gestió de nòmines, butlletins de cotització, contractes i pròrrogues

Més informació

Més de 30 anys fent costat a la teva empresa

Fundada al mes d’agost de l’any 1988 a la ciutat de Figueres (Girona), per Joan Gironella, economista i auditor de formació. TAX Economistes i Advocats, s’ha especialitzat en l’assessorament i gestió de la petita i mitjana empresa en les àrees fiscal, laboral, comptable, legal, auditoria, tràmits i corredoria d’assegurances.

A partir de l’any 1991 va començar el seu desenvolupament amb l’obertura de noves oficines pròpies. Atesos els bons resultats que es varen obtenir, l’any 1994 es va posar en marxa la política d’expansió mitjançant el règim de franquícies. Durant l’any 1995 TAX va obrir les seves primeres oficines franquiciades a Catalunya i la seva expansió a la resta de l’Estat es va iniciar l’any 1996, creant el Grup TAX Economistes i Advocats.

Les nostres xifres, al 2023:  5 oficines pròpies, 55 oficines associades, més de 500 professionals, tècnics i especialistes; i més de 35.000 empreses i autònoms confien en els serveis TAX. 

La missió de TAX Economistes i Advocats és impulsar una organització d’assessorament empresarial, per oferir un servei integral a Pimes i grans empreses, amb l’objectiu de resoldre les necessitats de l’empresari i que ens permeti obtenir relacions a llarg termini basades en la confiança, la qualitat i la professionalitat.

  • Aconseguir uns nivells de qualitat òptims basats en els nostres professionals i la innovació en serveis, procediments i tecnologia.
  • Orientar l’empresa al creixement com a primer objectiu, sense renunciar a una rendibilitat sostinguda, que ens permeti la realització de les inversions necessàries per assegurar la màxima qualitat dels serveis que oferim i seguir essent una assessoria de referència a nivell nacional.
  • La consciència de grup i l’esperit d’equip a través d’una direcció participativa.
  • La formació continuada per mantenir la qualitat i el compromís amb el client.
  • La vocació de serveis de l’empresa i de l’equip.
  • L’honestedat, el respecte a la legalitat vigent, així com l’aplicació dels principis deontològics.
  • L’actitud positiva de l’equip envers la feina, els clients i els companys.

9435

Clients satisfets

3278

Consultes realitzades

500

Professionals al teu servei

15576

Empreses assessorades

Notícies destacades

Cerca la teva oficina

Descarrega't la nostra APP

Gràcies!

Vols estar informat de les nostres novetats?

Si desitges estar informat periòdicament sobre totes les nostres novetats, subscriu-te a la nostra newsletter.

© Tax 2023 - Tots els drets reservats

{-- !! FnxSocial::whatsappchat('608 741 883') !! --}